VRATA – U ponudi imamo vrata od medijapana, kraft master vrata, vrata od furniranog medijapana i sobna vrata sa ukrasnim panelom u aluminijumskom štoku. Sve modele sobnih vrata moguće je poručiti po Vašem izboru, prilagođavajući boju i dezen (ŠARU) po Vašem prostoru. Vrata se površinski zaštićuju poliuretanskim bojama visokog kvaliteta u tri sloja. Vrata izrađujemo u standardnim i vanstandardnim merama prema Vašim otvorima.

KUHINJE – Kuhinju možemo izraditi i po Vašim projektima i slikama. Za izradu kuhinja koristimo kvalitetne materijale i opremu poznatih brendova: Egger, Kaindl, Falco, Fgv, Blum, Ica, Milesi…. Kvalitet i poštovanje rokova je naš prioritet, ušta ćete se sami uveriti.

PANELI – Ukrasni paneli za AL i PVC sobna vrata su izrađeni od kvalitetnog 3D medijapana velike gustine i otpornosti. Paneli od medijapana se izrađuju u debljini od 19mm za sobna vrata sa aluminijumskim štokom i 24mm debljine za vrata sa PVC štokom. Paneli od medijapana se površinski tretiraju poliuretanskim bojama visokog kvaliteta u tri sloja. Izbor boje za panele možete odrediti prema RAL i NCS ton kartama. U ponudi imamo i panele od furniranog medijapana za profile koji su u dezenu drveta. Pored naše ponude panela od medijapana možemo vam izraditi panele i po Vašoj želji i nacrtu. Ukrasne panele izrađujemo isključivo po porudžbini i po Vašim merama. Vama ostaje samo ugradnja u AL ili PVC profil.